Image
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Share | 
 

 Ramona Sari

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
gitahafas
Moderator
Moderator
avatar

Number of posts : 23047
Age : 59
Location : Jakarta
Registration date : 2008-09-30

PostSubject: Ramona Sari   Sun May 23, 2010 8:12 pm

MONA DI ULTAHNYA PADA HARI SELASA 18 MEI 2010


From: ramona sari
Date: Sat, 22 May 2010 12:19:48 -0700 (PDT)
To: <pld83
Subject: [pld83] terima kasih kawan

dear all,

maaf baru membalas ucapan selamat ulang tahun ku kemaren 18 mei.
semakin tua semakin sering lupa untuk buka link-social
semakin sering juga tidak ikut acara pld 83
aku juga heran kenapa sekarang aku semakin menjadi workaholis
padahal kalo sempet baca milis ini, banyak hal2 lucu terlewatkan.
sekali lagi terima kasih atas doanya dan semoga temen2 tercinta juga menjadi lebih baik

ps: I LOVE YOU



From: herianitobing
Subject: Re: [pld83] terima kasih kawan
To: "PLD83" <pld83
Date: Sunday, May 23, 2010, 6:30 AM

Insaf Moon, insaaaaf.
This is not only your social link, but also your life line, your survival to keep you sane in an insane way, gitu looh.
Powered by Telkomsel BlackBerry®



From: ramona sari
Date: Sat, 22 May 2010 12:19:48 -0700 (PDT)
To: <pld83
Subject: [pld83] terima kasih kawan

Dear Ria and PLD 83 members,

Thank you for your care and advise, unfortunatelly my tight scedules are already in the list from June to August: Semarang, Yogya, Medan, Mataram, Palu, Pemalang, Bandung, Samarinda, Amsterdam, Viena and KL. My responsible for AIDS program and Reproductive Health program under the AIDS Global Fund Round 8, JICA, Oxfam Novib, SPRINT for Reproductive Health Emergency and The Susan Buffet Foundation which are under my division should be taken, otherwise I have to wait until my retired age next year.
It's sound a little bit crazzy.
I missed all my social activities particularly with the PLD 83 ers.
Could you please wait a moment?



Ming, 23 Mei, 2010 10:46:43
Dari: herianitobing
Kepada: PLD83

Wah mon, that's exactly why you should be connected with us.
1. To leave for a minute from your hectic life and have a little fun
2. Pergi ke mana2 biasanya pulangnya bawa sajen... Hehe teteeeeup...

Powered by Telkomsel BlackBerry®


Kalo sajen gue paham, this the only one requirement of being PLD 83 members. ha ha ha ha ha, matur nuwun ya jeng, it is really funny
From: Ramonasari



From: jenny.bashiruddin
Subject: Re: [pld83] terima kasih kawan
Date: Sunday, May 23, 2010, 10:55 AM

Mon sukses selalu ya,
Sent from my BlackBerry®
powered by Sinyal Kuat INDOSAT


Gracias Mucho Jen
Dari:ramonasari


From: ¤ Luvely Indra
To: pld83
Date: Sunday, May 23, 2010, 3:24 PM
Hallo Mon, seneng denger kabarmu walau hanya di Milis. Sukses ya Mon and take care.


Nice to see you too, neng Indra
Dari: Ramonasari

Mona dear, I think you really enjoy your crazy and hectic schedule. I suspected that you can't live without it, otherwise, you'd abandoned it a long time ago. Haha...
But to keep you sane and ready to tackle your myriad of work, as Ria have said, please spare a little of your time to open our mailing list and keep up with our insanity. Hehehe......
Selamat kerja ya Mon.
*Uci*



Absolutelly Ci,
yang bikin gue takut adalah ketemu bendahara PLD 83...... berapa utang gue ya secara udah lama ga bayar iuran.... he he he he he
Dari: Ramonasari


Hehe......sekarang bendaharanya bukan saya loh. Ike dan Siska sekarang yg jadi bendahara. Minta pemutihan aja Mon....
*Uci*


Oh no, please do not "bleaching" that, utang is utang. It is a mandatory for being this members. Aku pikir biar secara fisik gue jarang ada, jiwa gue kan tetep di PLD 83 (emang mau kemana lagi?) Jadi tentang iuran tetep harus di bayar


your statement is noted Mon.
Dari: Bendahara Iluni FK'83 - Ieke


Sregep dot com
Hahaha
Dari: Poer


Dari: Luvely Indra
Ike kok diumpan, ya lgs di "hap" masuk catatan!
Powered by Telkomsel BlackBerry®


Ya udah bayar aja mon, ke rekening gue juga boleh He He
Powered by Telkomsel BlackBerry®
Dari: Chafied Varuna


Mona dear...
Slamat bersibuk-ria ya...
Seneng dengernya elo menikmati kegiatan elo yg seabrek2 itu,
Tapi, dasar gue..tetep aja wondering... "Lagi melarikan diri dari apa ya Mon", hehe....
Sukses slalu ya,
Salam miumiu


ga lari jeng, tapi trapped by the situation, mungkin negeri ini butuh provocator yang galak kayak gue ( ha ha ha ha ,seem likes the narcistic)
Dari: Ramonasari


From: freddysitor
To: pld83
Date: Sunday, May 23, 2010, 11:41 AM

Slm utk Miko sm Anggi Mon, loe ga usah! He2!
Sent from my BlackBerry®
powered by Sinyal Kuat INDOSAT


Pasti gue sampein Pret, tapi Anggi lagi PTT di puskesmas Ogoamas, Donggala (daerah yang sangat terpencil) dan dia ngga ada disekitar gue juga yang bikin gue stress dan feeling lonely
Dari: Ramonasari


From: herianitobing
Date: Sun, 23 May 2010 11:09:50
To: PLD83
Eh Anggi PTT? Berarti udah lulus dong? Selamat ya Mona n Miko. Waktu itu kan masih akan lulus.
Powered by Telkomsel BlackBerry®


From: "¤ Luvely Indra ¤"
Date: Sun, 23 May 2010 11:34:50
To: <pld83
Aku jadi inget Anggi dulu dipanggil Mona, si Tongseng. Eh uda jadi dokter, hebat ouuuyyy
Powered by Telkomsel BlackBerry®


Selamat juga ya buat Mona n Miko. Berhasil menciptakan generasi penerus...:-)
*Uci*
Back to top Go down
 
Ramona Sari
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Abram and Sari - Genesis 16

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Iluni-FK'83 :: NOSTALGIA, KELUARGA, dan WISATA :: KELUARGA-
Jump to: